Beogradska gastro scena je postala umnogome vrelija, a Gola leđa svojom jedinstvenom atmosferom i konceptom redefinišu pojam uživanja. Smešten u epicentru dešavanja, ovaj lokal kombinuje duh tradicije sa savremenom estetikom stvarajući prostor koji zavodi svojim minimalističkim dizajnom i pažljivo odabranim detaljima. Podeljen na tri nivoa, od kojih svaki ponaosob pruža drugačije iskustvo – od zajedničkog stola gde gosti mogu uživati u specijalitetima hladne kuhinje, do prijatne atmosfere prilagođene za rad i druženje na gornjem spratu.
Gola Leđa privlače pažnju ljubitelja hedonizma ne samo svojim sofisticiranim enterijerom, već i lukavo osmišljenom ponudom koja uključuje penušava vina, rakije i zdravu alternativu čipsa, kao i španske masline. I neizostavna Šarlo peciva, naravno. Prolaznike bespogovorno privlači suptilna erotika prostora, što je dodatno naglašeno kroz saradnju sa domaćom dizajnerkom Marijom Tarlać koja je doprinela posebnom estetskom izrazu lokala zajedno sa idejnim tvorcem Vladom Melentijevićem. Kako i sam govori, ovaj projekat reflektuje mističnu povezanost sa spoljašnjim uticajima, sugerišući prisutnost suptilnih centara moći.
Lokal Gola leđa nije samo prostor za uživanje u omiljenim delicijama, već pravo mesto gde se hedonizam sublimira kroz svaki aspekt – od estetike, preko pažljivo odabranih proizvoda, do nesputane energije ispunjene kontinuiranim razgovorima. Ovo mesto poziva posetioce da se prepuste atmosferi, umetničkom dizajnu i gastro doživljaju, što ga čini nezaobilaznim kutkom za one koji tragaju za novom dimenzijom užitka u Beogradu.